Siri Komik Alya & Baby Adam: Alya & Adam Show! ( The A Team ) (Z23)

RM12.00
Price in points: 12 points
Weight: 0.15 kg
9789674497040
20 pieces
+
Add to wish list
Tajuk: Siri Komik Alya & Baby Adam: Alya & Adam Show! ( The A Team )  
ISBN: 9789674497040
Penerbit: Ana Muslim 
Tahun Terbitan: 2022
Muka Surat: 80
Halaman: Berwarna 
Format: Softcover 
Berat (kg): 0.145kg
Dimensi (cm): 15cm x 21cm x 0.5cm 
 
Sinopsis

The 'A' Team : Alyaa & Adam bergabung, meletup! ya. Pasti 'meletup' bila ada mereka ni. Tapi, mama dan papa pula lah yang pening kepala. The 'A' Team sentiasa ada 'plan' untuk jadikan suasan rumah ini ceria a.k.a kelam kabut. Adam tu, hari-hari nak buat show (walau tak pandai cakap lagi). Alyaa pula sibuk nak jadi superhero (walau takut dengan lipas). Hurm... Apa pula karenah Adam dan Alyaa kali ni? Saksikan telatah mereka dalam buku ni. Untuk followers Alyaa dan Adam je tau! (followers mama, papa dan koko pun boleh).

 

 

 

ORDER DIPROSES & DIHANTAR SETIAP HARI*

Bayar SEBELUM 10 AM, order akan diproses & dihantar pada hari yang sama.

Bayar SELEPAS 10 AM, order akan diproses & dihantar pada esok hari.

*ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 *Order akan sampai mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Mahu tahu lebih lanjut? KLIK DI SINI

 

BOOKCAFE: JENAMA YANG DIPERCAYAI

 
Lihat semua review, KLIK DI SINI
 
 

ANUGERAH BOOKCAFE

 

 

SEDIA BERKHIDMAT UNTUK ANDA

 
 

JAMINAN BOOKCAFE

 

1. Order diproses & dihantar setiap hari.

2. Penghantaran pantas terus ke alamat anda.

3. Buku atau produk yang rosak diganti baru secara percuma.

4. Tiada caj penghantaran dikenakan untuk penghantaran order gantian.

5. Data peribadi pelanggan dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar.

6. Jaminan wang dikembalikan (refund).

7. Servis yang cekap & mesra.

8. Resit atau tax invoice untuk pelepasan cukai disediakan.

Jaminan ini tertakluk kepada terma & syarat. Maklumat lanjut untuk jaminan Bookcafe & penyelesaian masalah pelanggan: KLIK DI SINI